Select Page

Vinska radionica u Vinariji Galić: „ Bubbles & Bliss by David Hrkač“

HSK organizira vinsku radionicu na temu „Bubbles & Bliss“. Radionica će se održati u Vinariji Galić, 20. lipnja 2024., s početkom u 16 sati pod vodstvom Davida Hrkača.

Cijena ulaznice za HSK članove iznosi 30 €, a za ne članove 60 €.

Dostavljamo vam popis etiketa:

  1. Bottega, Prosseco
  2. Galić Brut
  3. Ricci Curbastro, Franciacorta
  4. Real Reserve Freixenet, Cava
  5. L’ hoste Brut, Champagne
  6. Vouette & Sorbee, Champagne

Broj mjesta je ograničen, a prijavu za radionicu možete izvršiti OVDJE najkasnije do ponedjeljka, 17. lipnja.

Vinska radionica u Osijeku: „Pjenušava vina“

HSK organizira vinsku radionicu na temu „Pjenušava vina“. Radionica će se održati u Vinoteci Vinita, 18. lipnja s početkom u 19 sati pod vodstvom Darka Lugarića.

Cijena ulaznice za HSK članove iznosi 30 €, a za ne članove 40 €.

Dostavljamo vam popis etiketa:

  1. Kutjevo chardonnay De Gotho brut
  2. Royal hill extra brut traditionelle
  3. Ca diAlte Prosecco
  4. Zdjelarević Millenium brut
  5. Meneghetti reserva brut
  6. Galić Grand reserve brut nature
  7. Štampar Urban White extra brut
  8. Šipun Malčić extra brut
  9. Testament Babić brut
  10. Kovačević brut

 

Prijavu za radionicu možete izvršiti OVDJE najkasnije do petka, 14. lipnja.

Vinska radionica u Vinariji Medenjak: „Sauvignoni Međimurja VS Novi svijet“

HSK organizira vinsku radionicu na temu „Sauvignoni Međimurja VS Novi svijet“. Radionica će se održati u Vinariji Medenjak, 11. lipnja s početkom u 19 sati pod vodstvom Darka Lugarića.

Cijena ulaznice za HSK članove iznosi 20 €, a za ne članove 40 €.

Dostavljamo vam popis etiketa:

  1. Horvat Sauvignon 2023
  2. Jakopić Sauvignon 2023
  3. Kerman Sauvignon 2023
  4. Štampar Sauvignon 2023
  5. Cmrečnjak Sauvignon 2023
  6. Grgich Hills Sauvignon blanc Essence, NapaValley USA 2021
  7. Babich Sauvignon Black Lable 2023, New Zealand
  8. Claudy Bay Sauvignon blanc 2023, New Zealand
  9. San Pedro Sauvignon Blanc 2022, Čile
  10. Talinay Sauvignon Blanc 2021, Čile

Broj mjesta je ograničen, a prijavu za radionicu možete izvršiti OVDJE najkasnije do petka, 7. lipnja.

 

Vinska radionica u Puli: „ La Bella Italia“

HSK u suradnji s TZ Istarske županije organizira vinsku radionicu na temu „La Bella Italia“. Radionica će se održati u Ala Šu coffee, wine & tapas baru (AC Stoja, Stoja 37) 28. svibnja 2024., s početkom u 19 sati pod vodstvom Emila Perdeca.

Cijena ulaznice za HSK članove iznosi 10 €, a za ne članove 20 €.

Broj mjesta je ograničen, a prijavu za radionicu možete izvršiti OVDJE najkasnije do ponedjeljka, 27. svibnja do 12 sati ili do popunjenosti grupe.

 

Vinska radionica u Zagrebu: „Ščurek Selekcija“

HSK u suradnji s TZ grada Zagreba organizira vinsku radionicu na temu „Ščurek Selekcija“. Radionica će se održati u restoranu Kaiser, 29. svibnja 2024., s početkom u 17 sati pod vodstvom Maria Meštrovića.

Cijena ulaznice za HSK članove iznosi 20 €, a za ne članove 40 €.

Dostavljamo vam popis etiketa:

  1. Picolit
  2. Rebula
  3. Stara brajda
  4. C. Pinot
  5. Merlot Up

Broj mjesta je ograničen, a prijavu za radionicu možete izvršiti OVDJE najkasnije do ponedjeljka, 27. svibnja do 12 sati ili do popunjenosti grupe.

Vinske radionice u sklopu 30. Vinistre

HSK u suradnji s TZ Istarske županije i Vinistrom organizira dvije vinske radionice u sklopu 30. Vinistre. Radionice će se održati 6. i 7. svibnja 2024. u Istarskoj sabornici u Poreču. 

PONEDJELJAK, 6. svibnja 2024.

19:30 – 20:30 sati, Istarska sabornica, Poreč

Martina Škarica, najbolja sommelierka Istre i Kvarnera 2024.

Slatka Istra: užitak vina kroz zavodljive okuse

Cijena radionice za HSK članove iznosi 10 €, a za ne članove 20 €.

 

UTORAK, 7. svibnja 2024.

17:30 – 18:30 sati, Istarska sabornica, Poreč 

Kristijan Harjač, sommelierski prvak Hrvatske 2023.

Vinska ruta malvazije: od Kanarskih otoka do Grčke

Cijena radionice za HSK članove iznosi 20 €, a za ne članove 40 €.

 

Broj mjesta je ograničen, a prijavu za radionicu/e možete izvršiti OVDJE najkasnije do petka, 3. svibnja do 12 sati.