Select Page

Kako postati član

IMG_1011m Članstvo u HSK može biti redovno i počasno. Redovni članovi su fizičke osobe – sommelijeri, ugostitelji te osobe angažirane na unapređenju kulture stola i vina.

Počasnim članovima mogu postati redovni članovi koji su osobnim radom i zalaganjem osobito pridonijeli ostvarivanju ciljeva HSK.

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas da i Vi postanete član Hrvatskog sommelier kluba!

Članstvom u udruzi ostvarujete pravo sudjelovanja na svim skupovima i u svim aktivnostima Hrvatskog sommelier kluba, potom pravo glasa na Skupštini, kao i pasivno i aktivno izborno pravo, možete birati, a kao redovni i počasni član, i biti birani u tijela HSK. Uključivanjem u rad kluba, naravno, u skladu sa svojim mogućnostima, imate priliku unaprijeđivati interese i promovirati ugled i svrhu HSK, kao i doprinijeti širenju svijesti o važnosti uloge sommeliera u podizanju kvalitete ugostiteljskih usluga i obogaćivanju turističke ponude Hrvatske.

Članska iskaznica omogućit će Vam i ulaz s popustom na pojedine sajmove, na neke čak i besplatno, a ponudu dodatnih pogodnosti pronaći ćete ovdje.

Što je potrebno?

Samo ispuniti pristupnicu …

To možete učiniti odmah, putem Interneta,
ili nam ispunjenu i potpisanu pristupnicu pošaljite:

  • poštom na adresu: Hrvatski sommelier klub, Dalmatinova 4, 52100 Pula
  • ili putem telefaksa na broj: 052.222 395.

Po primitku Vaše pristupnice, mi Vam šaljemo Vaš novi članski broj na temelju kojeg ćete ispuniti svoje financijske obaveze prema klubu, i to prema sljedećem:

  • za redovno članstvo potrebno je platiti pristupninu i članarinu za tekuću godinu u iznosu od 33,18 EUR ( 249,99 kuna)

Pristupnica za redovnog člana

 

HSK © 2023