Select Page

Ispiti za polaznike sommelierskog tečaja 1. razine u Novom Vinodolskom (on site predavanja od 21.- 23.3.)

Najavljujemo ispit za drugu grupu polaznika sommelierskog tečaja prve razine u Novom Vinodolskom, (on site predavanja od 21.- 23.3.2022. ). Ispit će se održati u Wine House Pavlomir, u utorak, 12.4.2022., s početkom u 10 sati.

Molimo sve zainteresirane koji žele pristupiti ispitu da svoj dolazak obavezno prijave OVDJE do utorka 5.4.2022.

Ispitu mogu pristupiti samo prijavljeni!

Sommelierski tečaj prve razine u Novom Vinodolskom

Sutra 14. ožujka, započinje sommelierski tečaj prve razine za drugu grupu polaznika (33 prijavljena) s područja Crikveničko-vinodolske rivijere. Prvi, teoretski, dio tečajeva online odvijati će se svakodnevno – do petka 18. ožujka. Drugi, praktični, dio tečaja koji uključuje i degustacije, održat će se od ponedjeljka 21. ožujka do srijede 23. ožujka u Wine House Pavlomir, Novi Vinodolski.

Predavači su: Mario Meštrović, Tomislav Plavša, Emil Perdec, dr. Ines Matić Matešković, Domagoj Trusić i Darko Lugarić.

Tečaj je rezultat potpisanog sporazuma o suradnji HSK-a, jedinica lokalne samouprave te turističkih zajednica s područja Crikveničko-vinodolske rivijere.

 

Sommelierski  tečajevi prve razine u Zadru i Novom Vinodolskom

Danas, 11. ožujka, završava on line dio sommelierskih tečajeva prve razine za grupe polaznika (57 prijavljenih) iz Novog Vinodolskog i iz Zadra. Online tečajevi odvijali su se svakodnevno – od ponedjeljka 7. ožujka do petka 11. ožujka.

Drugi, praktični, onsite tečajevi, koji uključuju i degustacije, održat će se narednog vikenda na dvije lokacije: Falkensteiner Hotel & Spa Iadera u Zadru i Wine House Pavlomir u Novom Vinodolskom.

Predavači su: Mario Meštrović, Tomislav Plavša, Emil Perdec, dr. Ines Matić Matešković, Domagoj Trusić i Darko Lugarić.

Tečajevi se održavaju u skladu sa svim aktualnim epidemiološkim mjerama.

Sommelierski tečaj prve razine u Vivodini

Jučer, 21. veljače, započeo je sommelierski tečaj prve razine u Vivodini, malom selu smještenom između gorja Žumberaka i grada Ozlja, vrlo znanom po vinarskoj tradiciji.

Prvi, teoretski, dio tečajeva online odvija se svakodnevno – do petka 25. veljače. Drugi, praktični, dio tečaja koji uključuje i degustacije, održat će se naredni tjedan, od 28. veljače do 2. ožujka u restoranu Frlan, Vivodina.

Predavači su: Mario Meštrović, Darko Lugarić, Tomislav Plavša, Emil Perdec, dr. Ines Matić Matešković i Domagoj Trusić.

 

 

 

 

 

Počinju tečajevi

Danas 7. veljače, započinju sommelierski tečajevi prve razine za grupe polaznika (66 prijavljenih) iz Zagreba i iz Istre. Prvi, teoretski, dio tečajeva online odvijati će se svakodnevno – do petka 11. veljače. Drugi, praktični, dio tečaja koji uključuje i degustacije, održat će se narednog  vikenda na dvije lokacije: Hotel Westin, Zagreb (za polaznike iz Zagreba) i Srednja strukovna škola Eugena Kumičića u Rovinju (za polaznike iz Istre).

Predavači su: Mario Meštrović, Tomislav Plavša, Emil Perdec, dr. Ines Matić Matešković, Domagoj Trusić i Filip Savić.

Tečajevi se održavaju u skladu sa svim aktualnim epidemiološkim mjerama.

Sommelierski tečajevi prve razine u Zadru i Novom Vinodolskom

Najavljujemo sommelierske tečajeve prve razine u Zadru i Novom Vinodolskom. Tečajevi će se odvijati po tzv. hibridnom modelu: teoretski dio on line a praktični dio – s degustacijama, organoleptičkom analizom i posluživanjem – u hotelskim prostorima.

1. Zadar

1.1.  On line  dio započinje 7. ožujka i traje do 11. ožujka po sljedećem rasporedu:  ponedjeljak i utorak  od 17:00- 20:00; srijeda, četvrtak i petak od 18:00 – 20:00 sati.

1.2. On site ( praktični dio) održat će se 18. ožujka (od 15:00 -19:00), 19. ožujka (od 10:00 – 18:00) i 20. ožujka (od 9:00 – 13:00), u Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

2. Novi Vinodolski

2.1. On line  dio započinje 14. ožujka i traje do 18. ožujka po sljedećem rasporedu:  ponedjeljak i utorak  od 17:00- 20:00; srijeda, četvrtak i petak od 18:00 – 20:00 sati.

1.2. On site ( praktični dio) održat će se 21. ožujka (od 15:00 -19:00), 22. ožujka (od 10:00 – 18:00) i 23. ožujka (od 9:00 – 13:00), u Wine House Pavlomir.

Svi tečajevi bit će održani u skladu s epidemiološkim preporukama koje će tog trenutka biti na snazi, o ćemu ćemo vas pravodobno obavijestiti.

Zbog formiranja grupe, molimo sve zainteresirane da svoje prijave pošalju najkasnije do ponedjeljka 21. veljače 2022. na info@sommelier.hr.