Select Page

Počinju tečajevi prve razine

Najavljujemo sommelierske tečajeve prve razine u Zagrebu i Istri. Tečajevi će se odvijati po tzv. hibridnom modelu: teoretski dio on line a praktični dio – s degustacijama, organoleptičkom analizom i posluživanjem – u hotelskim prostorima.

1. On line tečajevi  započinju 7. veljače i traju do 11. veljače po sljedećem rasporedu:  ponedjeljak i utorak  od 17:00- 20:00; srijeda, četvrtak i petak od 18:00 – 20:00 sati.

2. Praktični dio sommelierskih tečajeva održat će se na sljedećim lokacijama:

2.1. Zagreb, hotel Westin – 18. veljače (od 15:00 -19:00), 19. veljače (od 10:00 – 18:00) i 20. veljače (od 9:00 – 13:00)

2.2.  Istra, točnu lokaciju javit ćemo naknadno – 18. veljače (od 15:00 -19:00), 19. veljače (od 10:00 – 18:00) i 20. veljače (od 9:00 – 13:00)

Svi tečajevi bit će održani u skladu s epidemiološkim preporukama koje će tog trenutka biti na snazi, o ćemu ćemo vas pravodobno obavijestiti.

Zbog formiranja grupe, molimo sve zainteresirane da svoje prijave pošalju najkasnije do ponedjeljka 24. siječnja 2022. na info@sommelier.hr.

Stručna radionica za Iločke podrume

Danas, 10. siječnja 2022. u 14:00 sati, započinje trodnevna radionica s temom „Uvod u sommelierstvo“ u organizaciji HSK-a za potrebe djelatnika Iločkih podruma.

Radionica će se održati u Ladanjskom imanju Principovac u Iloku.

Radionicu će pohađati 19 djelatnika Iločkih podruma, a predavač je Mario Meštrović.