Select Page

Ispiti za polaznike sommelierskih tečajeva 1. razine u Rovinju, Zagrebu i Opatiji

Najavljujemo ispite za polaznike sommelierskih tečajeva prve razine:

  • U Rovinju, hotel Lone, 2.11. 2021. u 10 sati
  • U Zagrebu, hotel Westin, 2.11. 2021. u 9 sati

Molimo sve zainteresirane koji žele pristupiti ispitu da svoj dolazak obavezno prijave OVDJE do ponedjeljak 25.10.

  • U Opatiji, hotel Ambasador, 10.11.2021. u 9 sati.

Molimo sve zainteresirane koji žele pristupiti ispitu da svoj dolazak obavezno prijave OVDJE do utorka 2.11.

Ispitu mogu pristupiti samo prijavljeni.

 

Novi tečajevi prve razine

Najavljujemo nove sommelierske tečajeve prve razine u Zagrebu, Rovinju i Opatiji. Tečajevi će se odvijati po tzv. hibridnom modelu: teoretski dio on line a praktični dio – s degustacijama, organoleptičkom analizom i posluživanjem – u hotelskim prostorima.

On line tečajevi (prvi dio) započinju 27. rujna i traju do 1. listopada  (svakodnevno od 17:00 odnosno 18:00 do 20:00 sati).

Drugi, praktični, dio sommelierskih tečajeva održat će se:

 

  1. Rovinj, hotel Istra – 8. listopada (od 15:00 -19:00), 9. listopada (od 10:00 – 18:00) i 10. listopada (od 9:00 – 13:00)

 

  1. Zagreb, hotel Westin – 15. listopada (od 15:00 -19:00), 16. listopada (od 10:00 – 18:00) i 17. listopada (od 9:00 – 13:00)

 

  1. Opatija, (lokaciju ćemo javiti naknadno) – 15. listopada (od 15:00 -19:00), 16. listopada (od 10:00 – 18:00) i 17. listopada (od 9:00 – 13:00)

 

Svi tečajevi bit će održani u skladu s epidemiološkim preporukama koje će tog trenutka biti na snazi.

Zbog formiranja grupe, molimo sve zainteresirane da svoje prijave pošalju najkasnije do ponedjeljka 13. rujna.2021. na info@sommelier.hr.

Radionica za G3 Spirits

Danas, 28. svibnja 2021., u 16:00 sati u zagrebačkom će hotelu Westin, uz poštivanje svih epidemioloških mjera, započeti trodnevna HSK radionica s temom Uvod u sommelierstvo.

Radionica je organizirana za potrebe tvrtke G3 Spirits, prisustvovat će joj 14 djelatnika a predavači su: Mario Meštrović, mr. Franjo Francem i Darko Lugarić.

Završeni sommelierski tečajevi prve razine u Zagrebu i Poreču

Jučer, 7. ožujka završeni su sommelierski tečajevi prve razine u Zagrebu i Poreču. Ovo su bili prvi sommelierski tečajevi u organizaciji HSK-a  realizirani tzv. hibridnom metodom. Prvi (teoretski) dio tečajeva, za sve sudionike, realiziran je putem ONLINE predavanja i trajao je tjedan dana. Drugi (praktični) dio, realiziran je tijekom vikenda, za svaku grupu posebno: u zagrebačkom hotelu Westin i u porečkom hotelu Diamant.

Polaznici tečajeva strogo su se pridržavali epidemioloških mjera propisanih od strane hotela. Reduciran je bio i broj polaznika.

Predavači su bili: dr. Krešimir Mikinac, Sergio Bile, Željko Bročilović-Carlos, dr. Ines Matić Matešković i Mario Mešrović za teoretski dio te Darko Lugarić, Mario Meštrović, dr. Krešimir Mikinac, Filip Savić i Emil Perdec za praktični dio.