by HSK | 16.03.2025 | Novosti
HSK u suradnji s društvom “Hortus Croatiae” organizira vinsku radionicu na temu „Riesling“. Radionica će se održati u Vinariji Jakopić- Terbotz, 26. ožujka s početkom u 18 sati pod vodstvom Darka Lugarića.
Cijena ulaznice za HSK članove iznosi 35 €, a za ostale 45 €.
Dostavljamo vam popis etiketa:
- Jakopić Rajnski Rizling 2023.
- Jakopić Rajnski Rizling izborna berba 2019.
- Banfi vina Rajnski Rizling 2020.
- Horvat Rajnski Rizling 2002.
- Cmrečnjak Rajnski Rizling 2000.
- Cmrečnjak Rajnski Rizling 2019.
- Riesling Domaine Gobelsburg
- Gut Hermannsberg, Riesling Rotenberg
- Cave de Hunawihr Riesling Grand cru Rosacker
- Sandelion Vineyardts Enchanted Garden of the Eden valley Riesling sauth Australia
- Riesling rajnski Jeruzalem Ormož
Broj mjesta je ograničen, a prijavu za radionicu možete izvršiti OVDJE najkasnije do petka, 21. ožujka 2025.
by HSK | 10.03.2025 | Novosti
U kongresom centru Exportdrvo (Grobnička riva), 21. i 22. ožujka održat će se Međunarodni eno- gastro festival WineRi.
HSK članovima ulaz je besplatan, uz prethodnu prijavu na info@sommelier.hr najkasnije do ponedjeljka, 17. ožujka 2025.
by HSK | 07.03.2025 | Novosti
Hrvatski sommelier klub, uz pokroviteljstvo Turističke zajednice Istarske županije i Turističke zajednice Kvarnera, te uz podršku TZ Svetvinčenat i Vinistre organizira 11. prvenstvo sommeliera Istre i Kvarnera. Izlučni dio natjecanja održati će se u opatijskom hotelu Ičići, 7. travnja, a polufinalni i finalni dio u dvorcu Morosini Grimani 14. travnja 2025.
Prijaviti se mogu ugostiteljski radnici (SSS) s najmanje godinu dana iskustva ili osobe s položenim sommelierski ispitom prve razine uz uvjet da su zaposleni na području Istre i(li) Kvarnera.
Prijave su otvorene do petka, 21. ožujka, a link za prijavu dostupan je OVDJE.
by HSK | 19.02.2025 | Novosti
HSK u suradnji s društvom “Hortus Croatiae” organizira vinsku radionicu na temu „Graševina“. Radionica će se održati u Vinariji Novak, 4. ožujka s početkom u 18 sati pod vodstvom Darka Lugarića.
Cijena ulaznice za HSK članove iznosi 25 €, a za ostale 35 €.
Dostavljamo vam popis etiketa:
- Novak Graševina 2024.
- Horvat Graševina 279 kasna berba 2018.
- Cmrečnjak Graševina ledena berba 2012.
- Dvanajščak Kozol Graševina 2024.
- Hažić Graševina 2022.
- Kunčić Graševina izborna berba 2017.
- Bolfan Graševina
- Krauthaker Mitrovac
- Buhać Graševina
- Jeruzalem Ormož Graševina
- Josić Graševina
Broj mjesta je ograničen, a prijavu za radionicu možete izvršiti OVDJE najkasnije do srijede, 26. veljače 2025.
by HSK | 12.02.2025 | Novosti
HSK organizira vinsku radionicu na temu „Šetnja AustroUgarskim vinogorjima“. Radionica će se održati u Wine baru “Šinjorina” u Žminju, 25. veljače 2025., s početkom u 19 sati.
Moderatori radionice: Karin Rupena Perdec i Emil Perdec.
Cijena ulaznice za HSK članove iznosi 15 €, a za ostale 20 €.
Broj mjesta je ograničen, a prijavu za radionicu možete izvršiti OVDJE najkasnije do četvrtka, 20. veljače ili do popunjenosti grupe.
by HSK | 22.01.2025 | Novosti
ASI (Association de la Sommellerie Internationale) najavio polaganje ispita za ASI sommelier diplomu.
Ispit, za sve zemlje svijeta, održati će se u ponedjeljak, 10. ožujka 2025.
Prijaviti se mogu članovi HSK-a koji rade u djelatnosti eno-gastronomije (restorani, vinski barovi, vinoteke, distribucija ili drugo, koji poslužuju ili preporučuju pića na profesionalnoj razini) i koji imaju najmanje tri godine profesionalnog iskustva.
Prijaviti se možete OVDJE do 3. veljače 2025.
Stranica 1 od 3812345...102030...»Zadnja »