Novosti
Ivan Jug pobjednik kontinentalnog prvenstva sommeliera Hrvatske
Sommelier zagrebačkog Bistro Apetita, Ivan Jug, proglašen je najboljim sommelierom kontinentalnih regija Hrvatske za 2012. godinu nakon što je tijekom cjelodnevnih natjecanja na prvenstvu u organizaciji Hrvatskog sommelier kluba (HSK) prikazao sveobuhvatno vladanje...
Prvenstvo sommeliera Srednjoeuropskih zemalja u Mađarskoj
Na prvenstvu sommeliera Srednjoeuropskih zemalja koje se održalo u Mađarskoj u Dunakilitiju, od 30.09 do 01.10., sudjelovalo je 7 delegacija sa sommelierima iz 6 država: Mađarske, Češke, Poljske, Rumunjske, Slovačke i Hvatske. U radu međunarodnog žirija sudjelovao je...
International A.S.I. Sommelier Diploma
A.S.I. – Svjetsko udruženje sommeliera otvara mogućnost polaganja ispita za međunarodnu A.S.I. diplomu – International A.S.I. Sommelier Diploma, s ciljem usklađivanja standarda znanja sommeliera diljem svijeta. Sve prijave ostvaruju se preko nacionalnih udruga. O...
Predsjednik Ivo Josipović uručio nagradu pobjedniku šestodnevnih vođenih degustacija Skrivene čari malvazije i terana
Vinske degustacije Skrivene čari malvazije i terana na 23. ATP Vegeta Croatia Open u Umagu, u organizaciji HSK-a i Vinistre, završile su svečanom dodjelom nagrade za najbolje vino turnira. Predsjednik Ivo Josipović uručio je nagradu Morenu Coronici, istarskom...
Predavanje dr. sc. Donatelle Verbanac ”Voda, čaj, kava i čokolada”
Dr. sc. Donatella Verbanac, biokemičarka koja se dugo bavi i prehranom, održat će predavanje 10. ožujka u hotelu Diamant, Poreč, od 12.00 do 16.00 sati s temom ''Voda, čaj, kava i čokolada''. VODA Kada želimo odgovoriti na pitanje o tome koja je nutritivna komponenta...
Tečajevi i ispiti
No Results Found
The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.