U organizaciji udruge Vinistra i udruge Graševina Croatica i uz suradnju HSK-a, u zagrebačkom hotelu Esplanade, u ponedjeljak 11. veljače održan je En primeur – poseban oblik kušanja vina u ranoj fazi njihovog razvoja. Kušanje je okupilo 57 vinara Istre, Slavonije i Podunavlja koji su profesionalcima i posjetiteljima predstavili svoja mlada vina te premijerno i pokoje starije godište. O osobitostima prošlogodišnje berbe u Istri govorio je naš član Sandi Paris.
Pretraga
Novosti
- Sommelierski ispit 2. razine u Zagrebu
- Vinska radionica u Svetvinčentu: „U čast Concurse Mondial de Bruxelles“
- Martina Škarica pobjednica Prvenstva sommeliera Istre i Kvarnera 2024.
- Prvenstvo sommeliera Istre i Kvarnera 2024.
- Vinska radionica u Voloskom: Vino i kvarnerski škamp
- Vinska radionica u Rijeci: Champagne & Sparkling: Tasting the Stars by Daniela Kramarić
- Vinska radionica u Rijeci: Skrivene čari vina
- Vinska radionica u Zadru: Naučite sparivati vina s hranom kao sommelier