U organizaciji udruge Vinistra i udruge Graševina Croatica i uz suradnju HSK-a, u zagrebačkom hotelu Esplanade, u ponedjeljak 11. veljače održan je En primeur – poseban oblik kušanja vina u ranoj fazi njihovog razvoja. Kušanje je okupilo 57 vinara Istre, Slavonije i Podunavlja koji su profesionalcima i posjetiteljima predstavili svoja mlada vina te premijerno i pokoje starije godište. O osobitostima prošlogodišnje berbe u Istri govorio je naš član Sandi Paris.
Pretraga
Novosti
- 62 NOVA ASI SOMMELIERA u 2022.
- Ispiti za polaznike sommelierskog tečaja 1. razine u Novom Vinodolskom (on site predavanja od 21.- 23.3.)
- Apel predsjednika ASI-ja za pomoć kolegama iz Ukrajine
- Sommelierski tečaj prve razine u Novom Vinodolskom
- Ispit za ASI sommelier diplomu u Opatiji
- Profesionalni trening za sommeliere
- Sommelierski tečajevi prve razine u Zadru i Novom Vinodolskom
- Profesionalni trening za sommeliere
Sa natjecanja




















































