by HSK | 17.03.2025 | Tečajevi i ispiti
Pisani online ispit održat će se u četvrtak, 3.4.2025. s početkom u 17:00 sati.
Polaznici koji zadovolje pisani online ispit pristupaju praktičnom dijelu ispita u ponedjeljak, 7.4.2025. u 11 sati, u hotelu Ambasador.
Molimo sve zainteresirane koji žele pristupiti ispitu da svoj dolazak obavezno prijave OVDJE do četvrtka, 27.3.2025.
Ispitu mogu pristupiti samo prijavljeni kandidati!
Nakon prijave, kandidati će dobiti poveznicu za pristup online ispitu putem Zoom platforme.
by HSK | 01.03.2025 | Tečajevi i ispiti
Pisani online ispit održat će se u ponedjeljak, 17.3.2025. s početkom u 17:00 sati.
Polaznici koji zadovolje pisani online ispit pristupaju praktičnom dijelu ispita u ponedjeljak, 24.3.2025. u 10 sati, u hotelu Ambasador.
Molimo sve zainteresirane koji žele pristupiti ispitu da svoj dolazak obavezno prijave OVDJE do ponedjeljka, 10.3.2025.
Ispitu mogu pristupiti samo prijavljeni kandidati!
Nakon prijave, kandidati će dobiti poveznicu za pristup online ispitu putem Zoom platforme.
by HSK | 25.02.2025 | Tečajevi i ispiti
Zbog velikog interesa obavještavamo Vas da smo osigurali još jedan termin edukacije u Istri. Tečaj će se odvijati po tzv. hibridnom modelu: teoretski dio online ( Zoom platforma) a praktični dio – s degustacijama, organoleptičkom analizom i posluživanjem – u hotelskim prostorima.
Online tečaj (Zoom platforma) započinje 7. travnja i traje do 9. travnja
Satnica online predavanja: ponedjeljak, utorak i srijeda od 17:00- 20:00 sati
Praktični, dio održat će se 11. travnja (od 10:00 -18:00), 12. travnja (od 10:00 – 18:00) i 13. travnja (od 10:00 – 18:00) u Hotelu Albatros.
Molimo sve zainteresirane da svoje prijave pošalju na info@sommelier.hr
Prijave su otvorene do petka, 14. ožujka ili do popunjenosti grupe.
by HSK | 11.02.2025 | Tečajevi i ispiti
Sommelierski ispiti 1. razine odvija se po tzv. hibridnom modelu: teoretski dio online a praktični dio u hotelskim prostorima.
Pisani online ispit održat će se u četvrtak, 27.2.2025. s početkom u 17:00 sati.
Polaznici koji zadovolje pisani online ispit pristupaju praktičnom dijelu ispita u ponedjeljak, 3.3.2025. i to na sljedećim lokacijama:
- Zagreb, hotel Westin s početkom u 9 sati.
- Novigrad, hotel Maestral s početkom u 10 sati.
Molimo sve zainteresirane koji žele pristupiti ispitu da svoj dolazak obavezno prijave OVDJE do četvrtka, 20.2.2025.
Ispitu mogu pristupiti samo prijavljeni kandidati!
Nakon prijave, kandidati će dobiti poveznicu za pristup online ispitu putem Zoom platforme.
by HSK | 28.01.2025 | Tečajevi i ispiti
Zbog velikog interesa obavještavamo Vas da smo osigurali još jedan termin edukacije u Zagrebu. Tečaj će se odvijati po tzv. hibridnom modelu: teoretski dio online ( Zoom platforma) a praktični dio – s degustacijama, organoleptičkom analizom i posluživanjem – u hotelskim prostorima.
Online tečaj (Zoom platforma) započinje 7. travnja i traje do 9. travnja
Satnica online predavanja: ponedjeljak, utorak i srijeda od 17:00- 20:00 sati
Praktični, dio održat će se 11. travnja (od 10:00 -18:00), 12. travnja (od 10:00 – 18:00) i 13. travnja (od 10:00 – 18:00) u Hotelu Westin.
Molimo sve zainteresirane da svoje prijave pošalju na info@sommelier.hr
Prijave su otvorene do petka, 7. ožujka ili do popunjenosti grupe.
by HSK | 17.01.2025 | Tečajevi i ispiti
Najavljujemo sommelierske tečajeve 1. razine u Splitu i Dubrovniku. Tečajevi će se odvijati po tzv. hibridnom modelu: teoretski dio online (Zoom platforma) a praktični dio – s degustacijama, organoleptičkom analizom i posluživanjem – u hotelskim prostorima.
1. Online predavanja u Splitu i Dubrovniku započinju 10. ožujka i traju do 12. ožujka po sljedećem rasporedu: ponedjeljak, utorak i srijeda od 17:00- 20:00 sati.
2. Praktični dio sommelierskih tečajeva održat će se na sljedećim lokacijama:
2.1. Split, hotel Ambasador – 14. ožujka (11:00 -19:00), 15. ožujka (10:00 – 18:00) i 16. ožujka (10:00- 18:00).
2.2. Dubrovnik, hotel Rixos – 17. ožujka (10:00 -18:00), 18. ožujka (10:00 – 18:00) i 19. ožujka (10:00- 18:00).
Zbog formiranja grupe, molimo sve zainteresirane da svoje prijave pošalju na info@sommelier.hr.
Prijave su otvorene do petka, 7. veljače ili do popunjenosti grupe.