Select Page

Suwi Zlatic, ambasador Champagne vina, jedan od najboljih sommeliera Europe, vlasnik titule najboljeg austrijskog sommeliera za razdoblje od 2014. do 2017 te prvi edukator Sake -a na njemačkom govornom području, u razdoblju od 01. lipnja do 15. lipnja, održat će tri neovisne i tematski potpuno različite a vrlo atraktivne  ekskluzivne virtualne radionice namijenjene hrvatskoj publici.

Tri radionice zamišljene su kao premium iskustvo u kojem će uživati svi vinski entuzijasti i profesionalna publika. Svaki polaznik će tijekom dva sata webinara moći aktivno sudjelovati u radionici, ukoliko to želi, a svi sudionici će dobiti 6 različitih vina te Power Point prezentaciju o obrađenoj temi. Vina će polaznicima stići na kućnu adresu prije radionice zamotana u crnu foliju kako bi kroz virtualno slijepo kušanje učili i uživali.

Prva radionica održat će se u ponedjeljak, 01. lipnja, u periodu 18:30-20:30 pod nazivom „Iconic Terroirs“. Cijena sudjelovanja u ovoj radionici je 65 eura.

U drugoj radionici „Everything in your life happens for a Riesling“, na slijepom će se kušanju kušati najvažniji stilovi Rieslinga. Radionica će se održati u ponedjeljak, 8. lipnja, s početkom u 18 sati i 30 minuta, a cijena sudjelovanja iznosi 65 eura.

Posljednja radionica omogućit će kušanje najvećih svjetskih vina. „Suwine prime time“ naziv je legendarne vrhunske degustacije za koju se iz podruma uvijek vade prava blaga. Polaznici će kušati vina: Chateau Grillet 2010, J.J. Prüm Wehlener Sonnenuhr 2009 Spätlese, Klaus Peter Keller Hubacker GG 2014,  Chateau Montrose 1988, Frescobaldi Luce de la Vite 2000 te Barolo Vursu La Spinetta 2011. Radionica će se održati u ponedjeljak, 15. lipnja, s početkom u 18 sati i 30 minuta, a cijena sudjelovanja po osobi iznosi 130 eura.

Svi zainteresirani, prijavite se OVDJE.