Tečajevi će se odvijati po tzv. hibridnom modelu: teoretski dio online (Zoom platforma) a praktični dio – s degustacijama, organoleptičkom analizom i posluživanjem – u hotelskim prostorima.
1. Online predavanja u Splitu i Opatiji započinju 13. listopada i traju do 15. listopada po sljedećem rasporedu: ponedjeljak, utorak i srijeda od 17:00 do 20:00 sati.
2. Praktični dio sommelierskih tečajeva održat će se na sljedećim lokacijama:
2.1. Split, hotel Ambasador – od 17. do 19. listopada po sljedećem rasporedu: petak od 11:00 do 19:00 sati, subota i nedjelja od 10:00 do 18:00 sati.
2.2. Opatija, hotel Admiral – od 17. do 19. listopada po sljedećem rasporedu: petak, subota i nedjelja od 10:00 do 18:00 sati.
Prijaviti se možete OVDJE do petka, 5. rujna ili do popunjenosti grupe.























































