Select Page

Novosti

Ivan Jug- najbolji sommelier Hrvatske za 2018.

Sommelier Ivan Jug, zaposlen u restoranu Noel u Zagrebu proglašen je najboljim na 22. prvenstvu sommeliera Hrvatske koje je, u organizaciji Hrvatskog sommelier kluba, 22. i 23. listopada održano u lošinjskom hotelu Bellevue. Ovogodišnje prvenstvo, održano pod...

Istria Gourmet Festival

Obavještavamo sve naše članove da TZ Istarske županije, u sklopu Istria Gourmet Festivala, 30. listopada o.g. u hotelu Lone u Rovinju organizira okrugli stol na temu vinskog turizma. Gosti su vrhunski stručnjaci iz vinskog turizma koji će publici prenijeti njihova...

Uskoro nova knjiga u izdanju HSK-a: Hrana i vino

Knjiga Hrana i vino potanko opisuje svijet hrane i vina, objašnjava njihov odnos i – za sommeliere najvažnije – poučava o tehnikama, uvjetovanostima i kreativnim umijećima usklađivanja hrane i vina. Format 21 x 26 cm. 404 str....

Goran Petrić- najbolji sommelier kontinentalne Hrvatske 2018.

Jučer, 9. listopada, u hotelu Academia u Zagrebu, okončano je Prvenstvo sommeliera kontinentalne Hrvatske 2018. Na ovogodišnjem prvenstvu sudjelovalo je 9 natjecatelja. Finalisti natjecanja bili su: Goran Petrić iz restorana Noel- Zagreb, Predrag Čavić i Miljenko...

Dan otvorenih vinskih podruma u Istri

Nakon najvažnijeg vinskog događaja u Istri, Vinistre, bliži se također važan, 19. po redu Wine Day - Dan otvorenih vinskih podruma u Istri, koji će se održati 27. svibnja od 10 do 19 sati u sedamdesetak vinskih podruma diljem Istre. Projekt se iz godine u godinu...

Tečajevi i ispiti

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Galerije:

Nacionalna prvenstva
Regionalna prvenstva
Međunarodna natjecanja
Ostalo
Stručne knjige u izdanju HSK-a