Select Page

Radionica za Hrvatsku gospodarsku komoru u Osijeku

Danas, 10. svibnja započela je treća u nizu tematska radionica organizirana za Hrvatsku gospodarsku komoru. Radionica će se održati u Županijskoj komori u Osijeku. Tema trodnevne radionice je Uvod u sommelierstvo, predavač je Mario Meštrović, a polaznici su članovi HGK.

Radionica za Hrvatsku gospodarsku komoru u Splitu

Danas, 3. svibnja započinje tematska radionica organizirana za Hrvatsku gospodarsku komoru. Radionica će se održati u Županijskoj komori u Splitu. Tema trodnevne radionice je Uvod u sommelierstvo, predavač je Mario Meštrović, a polaznici su članovi HGK.

Sommelierski tečaj 1. razine u Dubrovniku

Danas, 11. travnja započeo je drugi, praktični dio sommelierskog tečaja 1. razine u Dubrovniku. Edukacija se održava u hotelu Rixos Premium Dubrovnik. Prvi, teorijski, dio tečaja održao se online od 3.- 5. travnja. Predavači su: Mario Meštrović, Tomislav Plavša, Domagoj Trusić i Emil Perdec.