Select Page

Ispit za polaznike sommelierskog tečaja 1. razine u Zagrebu

Najavljujemo ispit za polaznike sommelierskog tečaja prve razine u Zagrebu. Ispit će se održati u hotelu Academia, Tkalčićeva 88, u utorak 12.03.2019., s početkom u 10 sati.

Molimo sve zainteresirane koji žele pristupiti ispitu da svoj dolazak obavezno prijave OVDJE do ponedjeljka 04.03.2019.

Ispitu mogu pristupiti samo prijavljeni.

Sommelierski tečaj 1. razine u Opatiji

Najavljujemo sommelierski tečaj prve razine u Opatiji od 1.- 3.3 i 8.- 10.3.2019. ( tečaj traje dva vikenda), održat će se u hotelu Palace Bellevue.

Zbog formiranja grupe, molimo sve zainteresirane da svoje prijave pošalju najkasnije do petka 22.2.2019. na info@sommelier.hr

 

Sommelierski tečaj 1. razine u Novigradu

Danas, 15.02.2019. započinje sommelierski tečaj prve razine u Novigradu. I ovaj tečaj, kao i prethodni tečaj u Zagrebu, odvijati će se po novom, znatno proširenom programu. Novi će tečajevi prve razine umjesto jedan trajat će dva vikenda, umjesto trideset bit će četrdeset sati predavanja. Tečaj se održava u hotelu Maestral. Sudjeluje 40 polaznika, a predavači su: dr. Krešimir Mikinac, Emil Perdec, Sergio Bile i Filip Savić.

 

Sommelierski tečaj prve razine po novom programu

Obavještavamo Vas da će se, počev od 01. siječnja 2019., sommelierski tečajevi prve razine održavati po novom nastavnom programu kojeg je, početkom ove godine, usvojio Izvršni odbor HSK-a.

Tečaj će odsad  trajati 42 sata (prije 32), odvijat će se tijekom dva (prije jedan) vikenda a cijena novog tečaja iznosi 3.400 kuna + PDV  (prije 2700 kuna + PDV). U nastavnom programu značajno su proširena predavanja o pivi, kavi i destilatima a proširiti će se i neke teme za koje je izvršni odbor smatrao da nisu bile dostatno predstavljene.

Više o novom programu sommelierskog tečaja prve razine i o njegovom rasporedu možete saznati OVDJE.