U organizaciji udruge Vinistra i udruge Graševina Croatica i uz suradnju HSK-a, u zagrebačkom hotelu Esplanade, u ponedjeljak 11. veljače održan je En primeur – poseban oblik kušanja vina u ranoj fazi njihovog razvoja. Kušanje je okupilo 57 vinara Istre, Slavonije i Podunavlja koji su profesionalcima i posjetiteljima predstavili svoja mlada vina te premijerno i pokoje starije godište. O osobitostima prošlogodišnje berbe u Istri govorio je naš član Sandi Paris.
Pretraga
Novosti
- 28. prvenstvo sommeliera Hrvatske
- Sommelierski tečaj 2. razine u Zagrebu
- Sommelierski tečajevi 1. razine u Splitu i Opatiji
- Sommelierski tečajevi 1. razine u Zagrebu i Poreču
- Raspored sommelierskih tečajeva rujan/ studeni 2025.
- Pogodnosti za HSK članove na Urbanovo 2025.
- Pogodnosti za HSK članove na 31. Vinistri
- Vinske radionice u sklopu 31. Vinistre
Sa natjecanja




















































