Select Page

Novosti

Filip Savić u Kući fresaka u Draguću

Povijesni i pomorski muzej Istre, Kuća fresaka u Draguću i Općina Cerovlje, 21. studenog 2018. u 18:00 sati u Kući fresaka u Draguću organiziraju Feštu u čast Svetog Martina. U sklopu manifestacije, prezentaciju s temom Povijest izrade vina u našim krajevima održati...

Vuk Vuletic najbolji sommelier Balkana

Na prvom balkanskom sommelierskom natjecanju, Balkan sommelier challenge, koje je od 9. do 11. studenog održano u beogradskom hotelu Hyatt Regency sudjelovalo je 17 sommeliera pristiglih iz devet zemalja jugoistočne Europe te Norveške i Švedske. Hrvatsku su...

Ivan Jug- najbolji sommelier Hrvatske za 2018.

Sommelier Ivan Jug, zaposlen u restoranu Noel u Zagrebu proglašen je najboljim na 22. prvenstvu sommeliera Hrvatske koje je, u organizaciji Hrvatskog sommelier kluba, 22. i 23. listopada održano u lošinjskom hotelu Bellevue. Ovogodišnje prvenstvo, održano pod...

Istria Gourmet Festival

Obavještavamo sve naše članove da TZ Istarske županije, u sklopu Istria Gourmet Festivala, 30. listopada o.g. u hotelu Lone u Rovinju organizira okrugli stol na temu vinskog turizma. Gosti su vrhunski stručnjaci iz vinskog turizma koji će publici prenijeti njihova...

Uskoro nova knjiga u izdanju HSK-a: Hrana i vino

Knjiga Hrana i vino potanko opisuje svijet hrane i vina, objašnjava njihov odnos i – za sommeliere najvažnije – poučava o tehnikama, uvjetovanostima i kreativnim umijećima usklađivanja hrane i vina. Format 21 x 26 cm. 404 str....

Tečajevi i ispiti

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Galerije:

Nacionalna prvenstva
Regionalna prvenstva
Međunarodna natjecanja
Ostalo
Stručne knjige u izdanju HSK-a