Select Page

Novosti

Ispit za  ASI sommelier diplomu i u Hrvatskoj

ASI (Association de la Sommellerie Internationale) je i ove godine najavio polaganje ispita za ASI sommelier diplomu, globalnom sommelierskom certifikatu kojeg priznaju 63 nacionalne udruge – članice ASI-ja. Ovogodišnji ispit, za sve zemlje svijeta, održati će se u...

Ispit za  ASI Sommelier Diplomu

ASI (Association de la Sommellerie Internationale) je i ove godine najavio polaganje ispita za ASI sommelier diplomu, globalnom sommelierskom certifikatu kojeg priznaju 63 nacionalne udruge – članice ASI-ja. Ovogodišnji ispit, za sve zemlje svijeta, održati će se u...

Franko Lukež, stari-novi predsjednik HSK

Na redovnoj godišnjoj skupštini HSK-a, koja je jučer, prvog prosinca 2021., održana u opatijskom hotelu Bellevue Palace  donesena je odluka da se dosadašnjem predsjedniku HSK-a gosp. Franku Lukežu produži mandat i u sljedećem razdoblju od 2021.-2025. Izvršni odbor HSK...

Ivan Jug najbolji na 24. prvenstvu sommeliera Hrvatske

Sommelier Ivan Jug suvlasnik zagrebačkog restorana Noel proglašen je najboljim na 24. prvenstvu sommeliera Hrvatske koje je, u organizaciji Hrvatskog sommelier kluba i pod pokroviteljstvom HTZ-a, okončano jučer, prvog prosinca 2021. u opatijskom hotelu Palace...

Tečajevi i ispiti

Počinju tečajevi

Danas 7. veljače, započinju sommelierski tečajevi prve razine za grupe polaznika (66 prijavljenih) iz Zagreba i iz Istre. Prvi, teoretski, dio tečajeva online odvijati će se svakodnevno - do petka 11. veljače. Drugi, praktični, dio tečaja koji uključuje i degustacije,...

Sommelierski tečajevi prve razine u Zadru i Novom Vinodolskom

Najavljujemo sommelierske tečajeve prve razine u Zadru i Novom Vinodolskom. Tečajevi će se odvijati po tzv. hibridnom modelu: teoretski dio on line a praktični dio - s degustacijama, organoleptičkom analizom i posluživanjem - u hotelskim prostorima. 1. Zadar 1.1.  On...

Počinju tečajevi prve razine

Najavljujemo sommelierske tečajeve prve razine u Zagrebu i Istri. Tečajevi će se odvijati po tzv. hibridnom modelu: teoretski dio on line a praktični dio - s degustacijama, organoleptičkom analizom i posluživanjem - u hotelskim prostorima. 1. On line tečajevi...

Stručna radionica za Iločke podrume

Danas, 10. siječnja 2022. u 14:00 sati, započinje trodnevna radionica s temom „Uvod u sommelierstvo“ u organizaciji HSK-a za potrebe djelatnika Iločkih podruma. Radionica će se održati u Ladanjskom imanju Principovac u Iloku. Radionicu će pohađati 19 djelatnika...

Galerije:

Nacionalna prvenstva
Regionalna prvenstva
Međunarodna natjecanja
Ostalo
Stručne knjige u izdanju HSK-a