Javni pozivi
STRUČNA RADIONICA – EDUKACIJA
Alto Adige – harmonija kulture gastronomije i vina
Mjesto održavanja: Alto Adige, Italija
Minimalni broj polaznika: 10
Cijena po polazniku: 2.860 € + PDV
Teme:
Vinogradarska geografija Alto Adige vinogorja
Osnovni čimbenici koji utječu na karakter vina – klima, tlo, sorta, čovjek
Gastro kultura regije Alto Adige
Praktični dio:
Organoleptička procjena vina
Usklađivanje jela i vina – tehnike i načela
Kušanje i posluživanje vina u vinskim podrumima
Cijena uključuje: organizaciju putovanja; stručnu pratnju, pojašnjenja i uvod prije svake degustacije hrane i vina; posjet, obilazak i degustaciju vina u dvije renomirane vinske kuće Alto Adige (prema programu); tri ručka i tri didaktičke večere; tri noćenja s doručkom te potvrdu o završenoj sommelierskoj radionici.
Primatelj uplate: Hrvatski sommelier klub, Dalmatinova 4, Pula
IBAN račun: HR7923600001101453348
Naznaka: Radionica HSK
PROGRAM
1. dan
06:00 sati
Polazak iz Opatije
15:00 sati
Vinarija Terlan, degustacija vina i lagani ručak
17:30 sati
Villa Naj Termeno, smještaj i slobodno vrijeme
20:00 sati
Restoran Pillhof, didaktička večera s usklađivanjem lokalnih jela s lokalnim vinima
23:00 sati
Povratak u hotel, noćenje
2. dan
08:00 sati
Doručak
10:00 sati
Pur Südtirol, prezentacija koncepta
11:30 sati
Lagani ručak i šetnja u Meranu
15:00 sati
Vinarija Sölva, degustacija
17:00 sati
Povratak u hotel i slobodno vrijeme
20:00 sati
Restoran Miil, didaktička večera s usklađivanjem lokalnih jela s lokalnim vinima
23:00 sati
Povratak u hotel, noćenje
3. dan
08:00 sati
Doručak
10:00 sati
Tauttmannsdorf, prezentacija i razgled dvorca
13:00 sati
Lagani ručak i obilazak vrtova
15:00 sati
Polazak za hotel i slobodno vrijeme
18:00 sati
Aperitiv degustacija
19:30 sati
Restoran Panholzer, didaktička večera s usklađivanjem lokalnih jela s lokalnim vinima
23:00 sati
Povratak u hotel, noćenje
4. dan
08:00 sati
Doručak
10:00 sati
Polazak za Opatiju
Prijavnica
HSK © 2023