Prvenstva i natjecanja

IMG_1125m HSK je dosad organizirao dvadeset nacionalnih prvenstava za najboljeg sommeliera Hrvatske čiji su nas pobjednici predstavljali na europskim prvenstvima, kao i na svjetskim prvenstvima, održavanim svake treće godine u nekoj od zemalja članica ASI-ja.

Četverostruki pobjednik nacionalnih prvenstava Hrvatske gospodin Sandi Paris sudjelovao je na dva europska prvenstva i na dva svjetska prvenstva, održanim u Beču i Montrealu.

Pobjednica 6. nacionalnog prvenstva, gospođa Daniela Kramarić na europskom prvenstvu Trophee Ruinart u Reimsu dobila je brojne pohvale, a na Prvenstvu istočne i srednje Europe u Sofiji osvojila je 1. mjesto. Predstavljala je Hrvatsku i na Svjetskom prvenstvu za sommeliere održanom u Grčkoj od 6. do 13. listopada 2004. godine, gdje se visoko rangirala.

Još jedan četverostruki prvak (2008.-2011.), gospodin Klaudio Jurčić iz Opatije, branio je hrvatske sommelierske boje na europskim i svjetskim nadmetanjima sommeliera u Italiji, Francuskoj, Mađarskoj i u Čileu.

Filip Savić, iz rovinjske Maistre, predstavljao je hrvatske sommeliere na Svjetskom prvenstvu u Argentini 2016. te na Europskom prvenstvu 2017. u Beču, Austrija.

Tko će nas predstavljati na sljedećem Svjetskom sommelierskom prvenstvu, koje će se travnja 2019. održati u Antwerpenu (Belgija)?

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Prvenstvo sommeliera kontinetalne Hrvatske 2017.

Hrvatski sommelier klub najavljuje Prvenstvo sommeliera kontinentalne Hrvatske, koje će se održati u Zagrebu, Akademija vina 6. studenog 2017.

Prijavnica

Ime i prezime (obavezno)

Kontakt Email (obavezno)

Godina i mjesto rođenja

Kontakt telefon

Adresa

Naziv, adresa i broj telefona radnog mjesta

Stručna sprema i radno mjesto

Članstvo HSK

Participaciju u iznosu od 150,00 kuna plaća:

Datum prijave

Ovim potvrđujem da sam suglasan sa Pravilnikom o provedbi natjecanja sommeliera

captcha

Svi natjecatelji dužni su imati vlastiti pribor (otvarač) i uniformu.

Prijave se šalju najkasnije do 23. listopada 2017.

 

HSK © 2017

Priručnik za sommeliere

oglas-knjiga-sommelieri-195

Sa natjecanja

HSK Novosti

Prijavite se na naše novosti.

Uspješno ste se reijavili!