Select Page

Sommelierski tečaj 3. razine

JELO I VINO – TEHNIKA USKLAĐIVANJA

    • lekcija 1: Jelo i vino, načela usklađivanja vina s jelom
    • lekcija 2: Tehnika usklađivanja vina s jelom, izrada tabela
    • lekcija 3: Jaja, maslac, umaci, masnoće, ulja
    • lekcija 4: Začini, aromatično bilje, maslinova ulja, ocat
    • lekcija 5: Žitarice, riža, kruh, tjestenine, kukuruz, palenta
    • lekcija 6: Voće i povrće, svježe, priprema, konzervirano
    • lekcija 7: Ribe, rakovi
    • lekcija 8: Školjke, mekušci
    • lekcija 9: Meso, divljač
    • lekcija 10: Mesne prerađevine, suhomesnati proizvodi
    • lekcija 11: Mlijeko, mliječni proizvodi, sirevi
    • lekcija 12: Gljive, tartufi
    • lekcija 13: Slastice, sladoled
    • lekcija 14: Kakao, čokolada
    • lekcija 15: Didaktična večera

UKUPNO: 80 sati ( predavanja, degustacije i vježbe) + 2 sata ( pismeni, praktični i usmeni) ispit

Za predavanja, degustaciju i vježbe predviđena su četiri vikenda po sljedećem rasporedu:

Petak: 
predavanja od 16.00 do 18.00
degustacija od 18.00 do 20.00

Subota: 
predavanja od 9.00 do 11.00 i od 14.00 do 16.00
degustacije od 11.00 do 13.00 i od 16.00 do 18.00
ručak od 13.00 do 14.00

Nedjelja:
predavanja od 9.00 do 11.00
degustacija od 11.00 do 13.00

Cijena tečaja: 5.900 kuna + PDV

Prijava na listu zainteresiranih
Rasporedi tečajeva

HSK © 2017

 

HSK Novosti

Prijavite se na naše novosti.

Uspješno ste se reijavili!