Najavljujemo sommelierske tečajeve prve razine u Zadru i Novom Vinodolskom. Tečajevi će se odvijati po tzv. hibridnom modelu: teoretski dio on line a praktični dio – s degustacijama, organoleptičkom analizom i posluživanjem – u hotelskim prostorima.
1. Zadar
1.1. On line dio započinje 7. ožujka i traje do 11. ožujka po sljedećem rasporedu: ponedjeljak i utorak od 17:00- 20:00; srijeda, četvrtak i petak od 18:00 – 20:00 sati.
1.2. On site ( praktični dio) održat će se 18. ožujka (od 15:00 -19:00), 19. ožujka (od 10:00 – 18:00) i 20. ožujka (od 9:00 – 13:00), u Falkensteiner Hotel & Spa Iadera
2. Novi Vinodolski
2.1. On line dio započinje 14. ožujka i traje do 18. ožujka po sljedećem rasporedu: ponedjeljak i utorak od 17:00- 20:00; srijeda, četvrtak i petak od 18:00 – 20:00 sati.
1.2. On site ( praktični dio) održat će se 21. ožujka (od 15:00 -19:00), 22. ožujka (od 10:00 – 18:00) i 23. ožujka (od 9:00 – 13:00), u Wine House Pavlomir.
Svi tečajevi bit će održani u skladu s epidemiološkim preporukama koje će tog trenutka biti na snazi, o ćemu ćemo vas pravodobno obavijestiti.
Zbog formiranja grupe, molimo sve zainteresirane da svoje prijave pošalju najkasnije do ponedjeljka 21. veljače 2022. na info@sommelier.hr.