Raspored tečajeva za sommeliere do kraja godine

Tečajevi 1. razine:
Zagreb – Hotel International, 07. – 09. listopada
Pula – Restaurant Valsabbion, 14. – 16. listopada

Tečaj traje tri dana zaredom od 10.00 do 18.00 sati, cijena tečaja iznosi 2.900,00 kuna, a za gotovinske uplate prije početka tečaja 2.700,00 kn. Moguće i obročno plaćanje do 6 rata: Diners te Maestro i Master Card Zagrebačke banke.

Tečaj uključuje:
– skriptu
– vođene degustacije
– posjet vinskom podrumu
– sommelier kutiju s četiri degustacijske čaše
– ručkove tijekom predavanja
– troškove polaganja ispita (datum ispita utvrđuje se tijekom predavanja, obično dva tjedna po završetku tečaja).

Nakon položenog ispita dobiva se potvrda o završenom tečaju prve razine.
Uvjeti za početak tečaja je najmanje 15 upisanih polaznika.

Tečaj 2. razine:
Rovinj – Hotel Park, 8. – 11. rujna
Zagreb, 24. – 27. studenoga
Poreč – Hotel Valamar Diamant, 29. studenoga – 02. prosinca

Tečaj traje četiri dana za redom, cijena tečaja iznosi 3.900,00 kuna, a za gotovinske uplate prije početka tečaja 3.600,00 kn. Moguće i obročno plaćanje do 6 rata: Diners te Maestro i Master Card Zagrebačke banke.

Tečaj uključuje:
– skriptu
– 21 vođenu degustaciju
– ručkove tijekom predavanja (drugi, treći i zadnji dan)
– troškove polaganja ispita tečaja

Nakon položenog ispita dobiva se potvrda o završenom tečaju druge razine.
Uvjeti za početak tečaja je najmanje 15 upisanih polaznika.

Tečaj 3. razine:
Poreč – Hotel Valamar Diamant

Tečaj će se održati četiri uzastopna vikenda (21.10.; 28.10.; 4.11. i 11.11.) po sljedećem rasporedu:
Petak: od 16-18 sati predavanja, a od 18 – 20 sati degustacija
Subota: predavanja od 9.30 -11.30 i od 16 – 18 sati, a od 12.00 – 16 sati ručak i dvije degustacije
Nedjelja: od 9.30 – 11.30 sati predavanje, a od 11.30 do 13.30 sati degustacije

Tečaj traje ukupno 60 sati, osim teoretskog dijela uključuje brojne degustacije jela i vina, svaki polaznik dobija skripte HSK-a (pisane posebno za treći tečaj): Upoznaj namirnice i Tehnika usklađivanja jela i vina.
Predavači na tečaju biti će eksperti iz svojih specijalnosti a glavni predavači su dr. Donatella Verbanac (Upoznaj namirnice) i Sergij Cesar, profesionalni sommelier (Tehnika usklađivanja jela i vina).

Po završetku tečaja, kandidati koji imaju potvrdu HSK-a o položenom tečaju prve i druge razine, mogu pristupiti završnom ispitu koji će biti održan sredinom prosinca ove godine. Po uspješnom položenom završnom ispitu, kandidatu će biti uručena Diploma sommeliera.

Cijena trećeg tečaja: 6.000,00 kuna. Za gotovinske uplate prije početka tečaja 5.500,00 kn. Moguće i obročno plaćanje do 6 rata: Diners te Maestro i Master Card Zagrebačke banke. Uvjeti za početak tečaja je najmanje 20 upisanih polaznika.

Informacije i prijave možete uputiti na e-mail: info@sommelier.hr ili na broj telefona: 052/222385, a više o programu tečajeva pronaći ćete na stranicama www.sommelier.hr pod kategorijom edukacija.

Očekujemo Vas!

Vaš HSK

HSK Novosti

Prijavite se na naše novosti.

Uspješno ste se reijavili!