Select Page

Danas, 16.11.2018., nastavlja se treći ciklus predavanja u sklopu sommelierskog tečaja treće razine koji se, u organizaciji HSK-a, održava četiri uzastopna vikenda tijekom studenog u opatijskom hotelu Palace-Bellevue.

Teme kao što su – Voće i povrće; Gljive i tartufi te Začini, aromatično bilje, maslinova ulja i ocat, polaznicima će približiti Sergij Cesar, a predavanje, s praktičnim primjerima, o morskim ribama. školjkama i mekušcima održat će poznati ugostitelj, kuhar i ribar Danilo Skoko, vlasnik znamenite Bateline. Nakon upoznavanja namirnica, uslijediti  će predavanje o usklađivanju „morskih“ jela s vinom (S. Cesar i dr. K. Mikinac) a potom i praktično usklađivanje:  jelo-vino

Ovo je peti tečaj treće razine u organizaciji HSK-a a polaznici ovog tečaja po prvi će se puta moći koristiti i novom knjigom, u izdanju HSK-a: Hrana i vino.